Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×

Bravofly toivottaa sinut tervetulleeksi

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, joten käytämme evästeitä. Lue lisää evästeistämme tai asetustesi muuttamisesta.

Varaa lento kaupungista Helsinki kaupunkiin Kreeta: milloin tehdä se?

Kysy palvelulta Bravofly, ratkaisu joka kertoo sinulle useista eri tarjouksista matkustaa maahan Kreikka, mutta ehdottaa myös milloin on paras aika lähteä ja laskeutua maahan Kreikka.

Etsitkö lentoja lentokentältä Helsinki? Bravofly lentovertailutyökalumme avulla sinulla on käytössäsi vaihtoehtoja muilta kentiltä lähellä lentokenttää Helsinki, jotta näet muita vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua säästämään lentolipustasi.

Osta halvat lennot kaupungista Helsinki kaupunkiin Kreeta

Bravofly löytää parhaat matkustusratkaisut kysymällä monelta lentoyhtiöltä reitistäsi Helsinki - Kreeta. Bravofly auttaa sinua säästämään rahaa myös näyttämällä matkustustarjoukset lentokentän Helsinki lähellä oleville kentille (HEL).
Tarpeisiisi täydellisen lennon löytäminen ei ole aina helppoa, mutta nyt palvelun Bravofly avulla sinun tarvitsee vain syöttää suosikkimatkustusluokkasi ja matkustajien lukumäärä, ja järjestelmä näyttää sinulle parhaat vaihtoehdot. Sen lisäksi, jos päivämääräsi ovat joustavat, palvelun Bravofly avulla näet lentojen hinnat kaupungista Helsinki kaupunkiin Kreeta muutamaa päivää ennen ja jälkeen alussa syöttämiäsi päivämääriä.

Löydä halpoja lentoja maassa Suomi kentälle Kreeta

Lennot Hintahaarukka Kumppani
Turku • Kreeta - Heraklion Päivämäärästä 14.09.2021 päivämäärään 28.09.2021 Meno-paluu Etsi päivämäärä Eilen 333 €
Oulu • Kreeta - Heraklion Päivämäärästä 20.08.2021 päivämäärään 25.08.2021 Meno-paluu Etsi päivämäärä 12 päivää sitten 1 191 €
Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.