Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×
Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, joten käytämme evästeitä. Lue lisää evästeistämme tai asetustesi muuttamisesta.

Onko olemassa oikeaa aikaa ostaa lentoja netissä?

On olemassa Bravofly, vertailutyökalu, joka antaa sinun etsiä lentoja kaupungista Helsinki kaupunkiin Berliini, mutta myös paljon muuta! Bravofly antaa sinun myös arvioida ostoa muille päiville, lähellä valittuja päivämääriä, tai muihin kohteisiin maassa Saksa.

Miten Bravofly toimii?

Bravofly vertailee yli 300 lentoyhtiön tietoja ja valitsee sinulle näytettäväksi halvimmat tarpeidesi mukaiset lennot, mukaan lukien erikoistarjouksia ja promootioita, yhteistyössä parhaiden matkatoimistojen kanssa.

Mikä määrittelee lipun hinnan kaupungista Helsinki kaupunkiin Berliini?

Vastaus saattaa olla liian laaja; voimme sanoa, että varauspäivät ja matkustuspäivät ovat tärkeitä hinnan määrittämisessä, mutta palvelun Bravofly järjestelmä voi auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon käyttämällä suodattimia, kuten luokka (bisnes tai turisti) ja matkustajien määrä. Jos olet joustava, eli voit lähteä valittujen päivämäärien lähellä, jolloin lipun hinta voi olla halvempi, Bravofly voi löytää sinulle kätevämpiä tarjouksia. Lisäksi, lähistöllä olevien lentokenttien valinta on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa säästää rahaa jos ne on sisällytetty hakuun suodattimena hakuvalinnoissa palvelussa Bravofly.

Löydä halpoja lentoja maassa Suomi kentälle Berliini

Lennot Hintahaarukka Kumppani
Lappeenranta • Berliini - Brandenburg 06.11.2020 Meno Etsi päivämäärä 11 päivää sitten 30 €
Turku • Berliini - Brandenburg 15.08.2020 Meno Etsi päivämäärä 11 päivää sitten 90 €
Tampere • Berliini - Brandenburg 24.09.2020 Meno Etsi päivämäärä 9 päivää sitten 150 €
Oulu • Berliini - Brandenburg 09.08.2020 Meno Etsi päivämäärä Eilen 183 €
Vaasa • Berliini - Brandenburg 31.07.2020 Meno Etsi päivämäärä 9 päivää sitten 296 €
Kuopio • Berliini - Brandenburg Päivämäärästä 31.07.2020 päivämäärään 02.08.2020 Meno-paluu Etsi päivämäärä 8 päivää sitten 337 €