Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×
Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, joten käytämme evästeitä. Lue lisää evästeistämme tai asetustesi muuttamisesta.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Bahama?

Bahaman lentojen hinnoissa saattaa olla suuria eroja riippuen lipun ostoajankohdasta ja kaupungista, johon matkustetaan. Lennon ajankohta vaikuttaa myös hintaan. Bravofly-palvelun avulla voit tarkastaa useita ajankohtia ja lentokenttiä haluamastasi maasta, joka tässä tapauksessa on Bahama.

Suunnittelemasi matkustuspäivät voivat merkittävästi vaikuttaa lentojen hintoihin. Bravofly-palvelun avulla voit löytää eri ajankohdille saapuvat ja lähtevät lennot useille lentokentille, jotka ovat lähellä valitsemiasi kaupunkeja.

Halvat lennot kohteeseen Bahama

Bravofly vertailee suoria lentoja ja yhden tai useamman välilaskun lentoyhteyksiä valitsemaasi matkakohteeseen, jotta löytäisit parhaat lennot kohteeseen Bahama halvemmalla. Sinun pitää vain valita lähtökaupunki klikkaamalla, jonka jälkeen haemme ja näytämme sinulle parhaat lennot.
Mikäli tiedät jo matkustajien määrän ja lentoluokan, näytämme loput tiedot, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan lentolipun kohteeseen Bahama. Pidä mielessä, että voit säästää vielä enemmän lennosta kohteeseen Bahama, mikäli olet valmis joustamaan lähtöpäivästä ja lentämään halvimpana päivänä. Näet nämä suodattimet hakutulosten sivulla.

Löydä halvat kansainväliset lennot maahan Bahama

Lennot Hintahaarukka Kumppani
Helsinki • Nassau 08.05.2020 Meno Etsi päivämäärä 11 päivää sitten 273 €
Lontoo • Freeport Päivämäärästä 12.05.2020 päivämäärään 19.05.2020 Meno-paluu Etsi päivämäärä 7 päivää sitten 729 €
Oulu • Nassau Päivämäärästä 12.09.2020 päivämäärään 18.09.2020 Meno-paluu Etsi päivämäärä 14 päivää sitten 803 €
Helsinki • Freeport Päivämäärästä 14.11.2020 päivämäärään 21.11.2020 Meno-paluu Etsi päivämäärä 13 päivää sitten 904 €

Bravofly on paras työkalu halpojen lentojen varaamiseen kohteeseen Bahama. Vertailemme saatavilla olevien lentolippujen hintaa kohteeseen Bahama vain muutamassa sekunnissa.

Tarkista suosituimmat matkakohteet maassa Bahama
Lennot kohteesta Helsinki
Lennot kohteesta Oulu
Lennot kohteesta Lontoo