Bravofly Infografiikka

Bravofly App

Tietoa matkakohteestasi

Tervetuloa Bravoflyn infografiikkasivuille, jossa voit lukea matkakohteistasi uusilla tavoilla, saadaksesi kaiken irti matkastasi. Tärkeä tieto ja kiinnostavat seikat lomakohteestasi esitetään Bravofly-tiimin kehittämillä infografiikeilla.

 
 
 

Bravofly kysyi viideltä perhe-elämästä kirjoittavalta bloggarilta vinkkejä, siitä mitä tehdä lasten kanssa kesäisessä Helsingissä ja sen lähialueilla. Alla olevilla vinkeillä vietät hauskan seikkailupäivän jos toisenkin muuan muassa metsässä samoillen ja pitsaa syöden. Tutuksi tulevat myös kotieläintila ja Espoon edustan saaristo. ...löytää»

Matkabloggareiden 2016

Uusivuosi on hyvä hetki muistella kuluneen vuoden seikkailuja ja suunnitella uusia tulevalle vuodelle. ...löytää»

Tutustu kauniisiin time-lapse tekniikalla kuvattuihin matkailuvideoihin, joista saat äänten kanssa kattavan yhteenvedon ja herkullisen esimaun tulevista matkakohteistasi. Klikkaa kohteet näkyviin kartalla ja nauti videoista! ...löytää»

Bravofly on luonut audiovisuaalisen matkaoppaan jonka avullla pääset kokemaan Espanjan eri maakuntien ja osien ääniä ...löytää»

Bravofly on luonut infografiikan, jossa on listattu suomalaisten viisi suosituinta kaupunkilomakohdetta. ...löytää»

Bravofly kokosi yhdessä helsinkiläisbloggareiden kanssa vinkkejä siitä, miten viettää onnistunut ja leppoisa kevätpäivä Helsingissä. ...löytää»