Palvelumme käyttö edellyttää Cookien hyväksymistä.

Halvat lennot Helsinki Rovaniemi

Halvat lennot Helsinki – Rovaniemi, parhaat tarjoukset ja äkkilähdöt lennolle Helsinki – Rovaniemi.
Halvat lennot Helsinki - Rovaniemi

Lentolippu reitille Helsinki - Rovaniemi

Junalla tai omalla autolla matkustus Rovaniemelle vie 9–14 tuntia, mutta lentokoneella pääsee perille jopa 1,5 tunnissa! Moni matkaakin Lapin muihin kohteisiin Rovaniemen kautta, sillä sieltä on hyvät linja-auto- ja tieyhteydet pohjoisen suuriin hiihtokeskuksiin, lomanviettopaikkoihin ja luonnonpuistoihin. Varaa nyt halvat lennot Helsingistä Rovaniemelle, Lapin pääkaupunkiin.


Lapissa sijaitseva Rovaniemi tunnetaan Joulupukin virallisena kotikaupunkina. Joulupukkia käy Pajakylässä tapaamassa joka vuosi puoli miljoonaa kaikenikäistä kävijää. Pajakylä ja Napapiiri sijaitsevat noin yhdeksän kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Kylässä voi tavata Joulupukin, tutustua Joulumuorin piparileipomoon, vierailla tonttujen lahjapajassa ja tonttukoulussa sekä ajella satujunalla. Kylästä löytyy talvisin myös jäägalleria, jossa voi törmätä Lumiprinsessaan. Pajakylässä voi tutustua eläviin poroihin ja rekikoiriin ympäri vuoden ja talvisin voi kokeilla rekikoira-ajelua tai vaikka lumikenkäilyä.


Lampivaaran Ametistikaivos on eräs Lapin erikoisimmista kohteista. Tämä jalokivikaivos sijaitsee tunturin päällä, Lampivaaran huipulla ja keskellä Pyhä-Luoston kansallispuistoa. Huipulta avautuvat upeat maisemat kaikkina vuodenaikoina. Se saattaa olla myös ainoita jalokivikaivoksia maailmassa, jonne vierailijat ovat tervetulleita. Vierailijat saavat etsiä kaivokselta mukaansa oman onnenametistin. Ametistikaivokselle järjestetään opastettuja vierailuja ympäri vuoden. Kaivos toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti eikä sieltä louhita koneellisesti kiveä myyntiin tai raaka-aineeksi, joten kaivos pystyy toimimaan vielä satoja vuosia.


Rovaniemellä toimii myös erikoisempia elämyksiä tarjoavia ohjelmapalveluja, joista voi varata tekemistä ja kokemista vaikka jokaiseksi lomapäiväksi. Tarjolla on muun muassa moottorikelkkasafareita päivällä ja yösafareita pimeän aikaan, talvisin rekikoira-ajelua huskyvaljakon kyydissä tai porovaljakon vetämänä. Vaihtoehtoisesti voi mennä takuuvarmasti bongaamaan villejä hirviä tai poroja metsän siimeksessä oppaiden avulla illan pimetessä tai vaikkapa etsimään revontulia taivaalta huskysafarilla. Porojen ja rekikoirien lisäksi voi käydä tutustumassa oikeaan jääkarhuun ja oppia lisää kokeneen eläinhoitajan opastuksella jääkarhujen tavoista ja ruokinnasta.


Kesällä suosituimpiin ja taatusti vauhdikkaimpiin elämyksiin kuuluu koskiseikkailu laskemalla koskea lautalla turvallisesti oppaiden avustuksella. Koskenlasku sopii koko perheelle ja takaa unohtumattoman vesiseikkailun. Rauhallisemmalla vauhdilla jokiin voi tutustua melomalla kanootilla tai kajakilla. Alueeseen ja Ounasvaaraan voi tutustua myös yläilmoista ajelemalla maisemahissillä Ounasvaaran huipulle.


Lisää villieläimiä niin kotimaasta kuin muualtakin löytyy Ranualta, noin tunnin ajomatkan päästä Rovaniemeltä. Eläinpuisto RanuaZoo on Lapin arktinen eläinpuisto, joka on valittu vuoden 2015 kotimaiseksi matkailukohteeksi. Luonnonmukaisissa oloissa erämaan keskellä puistossa asuu 50 eri villieläinlajia, kuten ahmoja, karhuja, ilveksiä, kotkia, naaleja ja jääkarhuja. Jännittävämpi elämys on lisäksi päästä seuraamaan villieläinten ruokintaa läheltä eläintenhoitajan kanssa. Villieläinpiston lisäksi RanuaZoossa on myös kotieläinpuisto yleisimpine kotieläimineen.


Bravofly-alustan avulla löydät lukuisien Rovaniemen lentojen tiedot reitille Helsinki - Rovaniemi. Lisäksi käytettävissä on myös mobiilisovellus, jonka avulla on helppo etsiä ja varata halpoja lentoja Helsingistä Rovaniemelle. Matkavaraukset voi tehdä nopeasti ja helposti suoraan matkapuhelimesta tai mobiililaitteesta käsin missä ja milloin vain. Voit etsiä matkoja haluamillasi matkapäiville ja reiteille ja tehdä varauksen Bravoflyn mobiilisovelluksen kautta.


Tämä app-sovellus iPhonelle ja Androideille tarjoaa ajankohtaiset tiedot edullisista lennoista Helsinki - Rovaniemi suoraan kännykkääsi. Nyt tämän sovelluksen voi ladata iTunesin App Storesta iPhonelle sekä Android-puhelimelle Android Marketin sivuilta.


Lentojen haun ja varausten tekemisen lisäksi lentomatkat voi maksaa sovelluksen kautta. Eri toimintojen avulla voi muun muassa tarkistaa lentoja koskevat tiedot reaaliaikaisesti.


Ehkä olet kiinnostunut  Lennot kohteeseen Helsinki  tai etsi  Edulliset lennot Rovaniemi:sta Helsinki:n  Nyt on sinun tilaisuutesi!


Suosittuja kohteita

Joustavat matkasuunnitelmat?

lokakuuta n lentotarjoukset Rovaniemi

2.10.2017 - 8.10.20179.10.2017 - 15.10.201716.10.2017 - 22.10.2017
alkaen82 €
7pv sitten
alkaen67 €
10pv sitten
alkaen82 €
2pv sitten

Seuraavan viikon lentotarjoukset Rovaniemi

6.10.2017 - 8.10.201713.10.2017 - 15.10.201720.10.2017 - 22.10.2017
alkaen161 €
1pv sitten
alkaen194 €
23h sitten
alkaen216 €
1pv sitten

Elinkustannukset kohteessa Helsinki verrattuna kohteeseen Rovaniemi

Ruoka ja juomatHelsinkiRovaniemiErotus
Olut (0,5 litraa) 2,74 € 5,20 €+90%
Maitokahvi 3,62 € 3,55 €-2%
McDonald's-ateria 7,00 € 4,95 €-29%
Vesi (0,33 litraa) 1,44 € 1,10 €-24%
KuljetusHelsinkiRovaniemiErotus
Kuukausikortti 54,70 € 52,00 €-5%
Yksisuuntainen lippu 3,00 € 3,60 €+20%
Taksin lähtöhinta (normaalikustannus) 6,00 € 5,90 €-2%
VaatetusHelsinkiRovaniemiErotus
1 kesämekko kauppaketjussa (Zara, H&M,...) 31,37 € 27,49 €-12%
1 pari farkkuja (Levi's 501 tai vastaava) 84,68 € 59,90 €-29%
PalkatHelsinkiRovaniemiErotus
Keskimääräinen kuukausittainen käteen jäävä palkka (verojen jälkeinen netto) 2 453,10 € 2 233,33 €-9%

Edulliset lennot Suomi kaupungeista kohteeseen Rovaniemi.

Edulliset lennot Suomi ulkopuolelta kohteeseen Rovaniemi