Palvelumme käyttö edellyttää Cookien hyväksymistä.

Halvat lennot Helsinki Frankfurt

Halvat lennot Helsinki – Frankfurt, parhaat tarjoukset ja äkkilähdöt lennolle Helsinki – Frankfurt.
Halvat lennot Helsinki - Frankfurt

Lentolippu reitille Helsinki - Frankfurt

Halvat lennot Helsinki Frankfurt -välille löydät helposti Bravoflyn sivuston kautta. Lentolippu reitille Helsinki - Frankfurt sekä hotelli matkakohteessa ovat varattavissa samalla kertaa, mikä tarjoaa vaivattoman ja nopean palvelukokemuksen. Mainjoen varrella sijaitseva Frankfurt on Saksan viidenneksi suurin ja Hessenin osavaltion suurin kaupunki. Frankfurt on maan talous- ja liikennekeskus sekä suosittu messu- ja konferenssikaupunki. Se on myös hektinen kansainvälinen metropoli, jonka ympäristössä asuu yli viisi miljoonaa ihmistä. Frankfurtissa sijaitsee Euroopan keskuspankki ja kaupungin lentokenttä on yksi Euroopan vilkkaimmista kentistä. Frankfurtin alueella on ollut asutusta jo nuoremmalta kivikaudelta alkaen. Vuonna 843 Frankfurtista tuli itäfrankkien valtakunnan pääkaupunki. 1200-luvulla se sai vapaan keisarinkaupungin aseman. Saksaan kaupunki liitettiin vuonna 1866. Toisen maailmansodan aikana Frankfurtin rakennuskanta kärsi pahoja vaurioita ja muun muassa vanhakaupunki tuhoutui kokonaan. Uudisrakentamisen aikana kaupunkiin nousi runsaasti uutta arkkitehtuuria ja kaupunkikuva muuttui täydellisesti. Kaupungista löytyy nykyisin myös pilvenpiirtäjiä.

Frankfurtin nähtävyydet, ostosmahdollisuudet ja tapahtumat

Frankfurtin vanhankaupungin keskus on Römerberg-aukio, joka on erittäin suosittu turistien keskuudessa. Alueella sijaitsee komeita rakennuksia ja nähtävyyksiä, kuten goottilaistyylinen kirkko Alte Nikolaikirche ja Oikeus-suihkulähde. Frankfurtin tuomiokirkko sijaitsee lähistöllä ja on niin ikään yksi kaupungin suosituimmista turistikohteista. Frankfurtissa on lukuisia korkeatasoisia museoita ja taidegallerioita. Museumsufer-rantapromenadin varrella sijaitsee useita museoita lähekkäin. Museumsufercardia kannattaa harkita, sillä kortin ostava voi vierailla kahtena peräkkäisenä päivänä 34 museossa yhdellä kertamaksulla. Aikuisten lippu maksaa noin 15 euroa, neljän hengen perheelle liput maksavat noin 23 euroa. Jos haluaa viettää yön museossa, oikea aika vierailla Frankfurtissa on huhtikuun loppupuoli. Lange Nacht der Museem -tapahtuman aikana museoissa voi käydä läpi yön. Suurin osa museoista on maanantaisin suljettu. Pidennettyjä aukioloaikoja noudatetaan puolestaan keskiviikkoisin. Städel-museo osoitteessa Schaumainkai 63, on taidemuseo, jossa voi ihailla muun muassa van Goghin ja Picasson töitä. Städel on suljettu maanantaisin. Keskiviikkoisin ja torstaisin se on avoinna 10-21 ja muina päivinä 10-18. Ostoksille mielivän kannattaa suunnata Zeil-kadulle. Kadun varrella on runsaasti liikkeitä ja kauppakeskuksia. Alkoholijuomat, elintarvikkeet ja makeiset ovat erityisen hyviä tuliaisia Frankfurtista. Erilaisia merkkituotteita on saatavilla kattavasti. Kuten Suomessakin, alennusmyynnit ajoittuvat keskikesään ja joulun jälkeiseen aikaan.

Ruoka ja ravintolat

Frankfurtin ruoka- ja ravintolatarjonta on runsas ja kansainvälinen. Paikallisista herkuista useimmat haluavat maistella saksalaisia makkaroita, joita on hyvin saatavilla ravintoloissa. Lisukkeena annoksissa on yleensä hapankaalia tai perunoita. Konstablerwache-aukiolla torstaisin ja lauantaisin järjestettävät maanviljelijöiden markkinat on otollinen paikka maistella Frankfurtin seudun makkaroita ja muita ruokia. Museumsufer-rantapromenadilla on tarjolla paikallisia herkkuja erilaisten tapahtumien aikana. Kokemisen arvoinen ravintolakatu on Grosse Bockenheimer Strasse, jonka varrella sijaitsee useita hyviä ravintoloita. Zeil-kävelykadulla ja Römerberg-aukiolla on myös runsas ja monipuolinen ravintolatarjonta. Kleinmarkthalle-kauppahalli, osoitteessa Hasengasse 7, on avoinna maanantaista perjantaihin 8-18 ja lauantaisin 8-16. Hallissa voi nauttia muun muassa tyypillisiä saksalaisia kotiruokia. Museumsufer-rantapromenadi on kesäisin viehättävä paikka, jossa voi ruokailla vaikkapa joen rannan tunnelmallisissa laivaravintoloissa. Ravintoloiden hintataso vaihtelee, mutta myös edullisia lounas- ja illallisruokapaikkoja on tarjolla.

Paras aika matkustaa Frankfurtiin

Frankfurtissa vallitsee tyypillinen Keski-Euroopan sää. Kesät ovat kuumempia kuin Suomessa. Talvella voi olla pakkaskausia, mutta kokonaisuudessaan talviaika jää varsin lyhyeksi. Lämpötila kohoaa 20 celsiusasteen paikkeille huhti- tai toukokuussa ja pysyttelee yli 20 asteen aina syyskuun loppupuolelle asti. Säiden kannalta paras matkustuskuukausi on elokuu, jolloin on keskimääräisesti eniten aurinkoisia päiviä. Turisteja suuntaa Frankfurtiin erityisesti pääsiäisen aikaan, heinä-elokuussa, lokakuun syyslomien aikaan sekä marras-joulukuun joulumarkkinoille.

Liikenneyhteydet

Frankfurtiin on usein mukavinta ja edullisinta matkustaa omatoimimatkalle. Halvat lennot Helsinki Frankfurt -välillä onnistuvat kaikkina vuodenaikoina. Lentovuoroissa sekä lentoyhtiöissä on runsaasti valinnan varaa. Lentolippu reitille Helsinki - Frankfurt löytyy varmasti jokaiselle omien toiveiden mukaisesti. Lentokentältä pääsee keskustaan parhaiten S8- tai S9-junalla. Matkustusaika on noin 15 minuuttia ja matkalippu maksaa noin 6-8 euroa. Keskustassa selkeä paikka jäädä pois junasta on Hauptbahnhof-asemalla, joka sijaitsee päärautatieaseman yhteydessä. Lentoasemalta voi tulla keskustaan myös Südbahnhof-asemalle kulkevalla bussilla numero 61. Frankfurtissa on erinomainen julkinen liikenneverkosto, joten kaupungissa pääsee kätevästi liikkumaan paikasta toiseen. Taksien hinnat ovat Saksan kalleimpia, mutta hintataso jää silti jonkin verran Suomen hintoja alhaisemmaksi.

Yleistietoa Saksasta

Saksa on Keski-Euroopan runsasväkisin valtio ja erittäin merkittävä teollisuusmaa. Saksassa asuu yli 81 miljoonaa asukasta, joista lähes 3,5 miljoonaa maan pääkaupungissa Berliinissä. Saksan virallinen kieli on saksa ja valuuttana käytetään euroa. Katolisia on noin 30 prosenttia, protestantteja noin 28 prosenttia, muslimeja noin 4 prosenttia ja mihinkään uskontokuntiin kuulumattomia noin 37 prosenttia väestöstä. Juutalaisväestön määrä kasvaa nopeasti maahanmuuton seurauksena.


Ehkä olet kiinnostunut  Lennot kohteeseen Helsinki  tai etsi  Edulliset lennot Frankfurt:sta Helsinki:n  Nyt on sinun tilaisuutesi!


Suosittuja kohteita

Joustavat matkasuunnitelmat?

lokakuuta n lentotarjoukset Frankfurt

2.10.2017 - 8.10.20179.10.2017 - 15.10.201716.10.2017 - 22.10.2017
alkaen168 €
4pv sitten
alkaen173 €
1pv sitten
alkaen161 €
5pv sitten

Seuraavan viikon lentotarjoukset Frankfurt

6.10.2017 - 8.10.201713.10.2017 - 15.10.201720.10.2017 - 22.10.2017
alkaen217 €
2pv sitten
alkaen289 €
2pv sitten
alkaen182 €
1pv sitten

Elinkustannukset kohteessa Helsinki verrattuna kohteeseen Frankfurt

Ruoka ja juomatHelsinkiFrankfurtErotus
Olut (0,5 litraa) 2,74 € 0,85 €-69%
Maitokahvi 3,62 € 2,85 €-21%
McDonald's-ateria 7,00 € 7,49 €+7%
Vesi (0,33 litraa) 1,44 € 2,23 €+55%
KuljetusHelsinkiFrankfurtErotus
Kuukausikortti 54,70 € 86,50 €+58%
Yksisuuntainen lippu 3,00 € 2,90 €-3%
Taksin lähtöhinta (normaalikustannus) 6,00 € 3,50 €-42%
VaatetusHelsinkiFrankfurtErotus
1 kesämekko kauppaketjussa (Zara, H&M,...) 31,37 € 34,87 €+11%
1 pari farkkuja (Levi's 501 tai vastaava) 84,68 € 85,79 €+1%
PalkatHelsinkiFrankfurtErotus
Keskimääräinen kuukausittainen käteen jäävä palkka (verojen jälkeinen netto) 2 453,10 € 2 565,67 €+5%

Edulliset lennot Suomi kaupungeista kohteeseen Frankfurt.

Edulliset lennot Suomi ulkopuolelta kohteeseen Frankfurt