Home  Suunnittele matkasi Lennä todella halvoilla hinnoilla

Haluatko lentää todella halvalla?

Use Bravofly to search for your flight Käytä Bravoflytä lentosi etsimiseen

Säästääksesi oikeasti rahaa halpalennoilla, ensimmäinen neuvomme on:  sen sijaan, että etsit lentoja jokaisen halpalentoyhtiön sivuilta, käytä Bravoflytä lentosi etsimiseen. Näin voit olla varma, että löydät toiveitasi vastaavat lennot parhaalla hinnalla.

Liity Bravoflyn uutiskirjeen postituslistalle, ja saat tietoa parhaista, tällä hetkellä saatavilla olevista lennoista. Saat lisäksi päivän uskomattomimmat lentotarjoukset sähköpostiisi.

 

 

Reserve your flight as soon as possibleVaraa lentosi mahdollisimman pian

Jos todella haluat löytää parhaat tarjoukset, älä epäröi varata lentoasi! Varaa mahdollisimman pian tai vähintään kuukautta ennen lähtöpäivääsi.

 

 

Do not hesitate to book Elä epäröi varata

Jos löydät hyvän tarjouksen, älä odota! Varaa heti! Vapaana olevat paikat myydän nopeasti loppuun, ja lähtöpäivän lähestyessä hinnat nousevat. Varaa siis ajoissa ostaaksesi lennon parhaalla mahdollisella hinnalla.

 

 

Stay overnight on Saturday and save Vietä lauantain ja sunnuntain vastainen yö kohteessasi ja säästä

Kansainvälisillä lennoilla suosittelemme, että vietät lauantain ja sunnuntain vastaisen yön kohteessasi. Lentoyhtiöt pitävät matkaasi työmatkana, jos se ei sisällä lauantain ja sunnuntain vastaista yötä kohteessa. Tällöin lento saattaa olla kallimpi kuin lento, jonka paluu on sunnuntaina.

 

 

Fly at uncommon hours Lennä epätavallisina kellonaikoina

Löydät parhaat hinnat, jos lennät epätavallisina kellonaikoina, kuten maanantai-iltapäivällä tai sunnuntaiaamulla. Lentolippujen hinnat riippuvat kysynnästä ja tarjonnasta. Siksi lippujen hinnat, joiden lento on on kysytyimmillä kellonajoilla, ovat kalliimpia, kuin lippujen, joiden lento on epätavallisina kellonaikoina.

 

Fly to secondary airportsSuosi pieniä lentokenttiä

Suosi pieniä lentokenttiä, joita ovat mm. Girona Barcelonan kohdalla ja Luton Lontoon kohdalla. Alueiden kaupalliselle kehitykselle myönnettyjen tukien ansiosta, pienemmät lentokentät voivat kontrolloida halpalentoyhtiöiden lentoliikennettä kannattavaan hintaan. Pienemmillä lentokentillä on nopeat ja toimivat liikenneyhteydet naapurikaupunkeihin.
 

 

Travel with only a carry-on bagÄlä ota kirjattavia matkatavaroita lennolle

Vältä kirjattavien matkatavaroiden ottamista lennolle. Mikäli mahdollista, ota lennolle vain käsimatkatavaroita.  Kirjattavista matkatavaroista veloitetaan usein lisämaksu. Jos matkalaukkusi paino tai mitat eivät vastaa lentoyhtiön määräyksiä, sinulta saatetaan veloittaa  lisämaksu. Ennen lähtöä, lue kohta Lentoyhtiökohtaiset tiedot, joka sisältää jokaisen halpalentoyhtiön matkustusmääräykset: klikkaa tästä

 

 

Do not change your reservation Älä muuta varaustasi

Kun varaat lentosi, varmista, että jokaisen ilmoittamasi matkustajan tiedot ovat oikein. Vältä varausmuutosten tekemistä, kun olet varannut lennon. Sinulta peritään lisämaksu aina, kun muutat lennon päivää ja/tai aikaa, matkatavaramäärää ja/tai matkustajatietoja. Ennen lähtöä, lue kohta Varausmuutos, josta löydät tietoa varausmuutoshinnoista. Klikkaa tästä

Huomaa, että jos päätät perua lentosi, halpalentoyhtiö ei myönnä hyvitystä.
.

 

 

 

 

Bravofly: halpamatkoja sinulle!

Bravofly on BravoNext SA:n rekisteröimä kansainvälinen konserni.

Copyright © 2006-2017 Bravofly.com - Kaikki oikeudet pidätetään

Bravofly.fi kuuluu Bravofly-konserniin.

 

» Varaa lentoja » Varaa hotelleja » Vuokraa auto » Lataa matkaopas