Home  Tule yhteistyökumppaniksimme Mainonta

Mainonta

Bravofly.fi on osa lastminute.com group'ia, joka on Sveitsissä sijaitseva online-matkatoimisto, OTA, jolla on vahva edustus Euroopan markkinoilla. Uusinta uutta olevilla alustoillamme kuluttajat voivat helposti etsiä, vertailla ja varata lentoja sekä perinteisiltä lentoyhtiöiltä että huokeamman hinnan yhtiöiltä, kuten myös hotellimajoituksia, pakettimatkoja, risteilyjä, autonvuokrausta, sekä muita matkustamiseen liittyviä tuotteita ja palveluita.

Lisäksi tarjoamme apua ostamisessa ja myös oston jälkeen koko matkan ajan 13:sta kielellä. Jos kyseessä on erityisen arvokas tuote, kuten risteilyt ja pakettimatkat, takaamme tuen omistautuneelta asiakaspalveluhenkilöstöltämme.

lastminute.com group perustettiin vuonna 2006, mutta sen juuret ulottuvat vuoteen 2004, jolloin Volagratis, ensimmäinen hakukone huokeille lennoille, aloitti toimintansa Italian markkinoilla.

Tänä päivänä lastminute.com group pyörittää nettisivustoja yli 35:ssa maassa; sen keskeiset markkina-alueet ovat Italia, Espanja ja Ranska. Se laajenee nopeasti myös muille eurooppalaisille markkinoille, kuten Saksaan, Itä-Eurooppaan ja Skandinaviaan ja aikoo aloittaa toiminnan määrätyissä Aasian Tyynenmeren ja Latinalaisen Amerikan maissa.

lastminute.com groupin laaja brändisalkku käsittää 15 lokalisoitua Bravofly nettisivustoa: lastminute.com, Rumbo, Volagratis, Jetcost, Crocierissime, ja Bravoavia.

lastminute.com groupin päämaja on Chiassossa, Sveitsissä. Se harjoittaa liiketoimintaansa ensisijaisesti kahden pääpaikkansa kautta Chiassossa ja Madridissa, Espanjassa.

Bravomedia

Bravofly -konsernin verkoston mainostilan tiedusteluissa ja lisätiedoissa, ota yhteyttä mainonnan yhteistyökumppaneihimme:

Bravomedia SRL, Via Melzo, 12 - 20129 Milano, Italia
Sähköposti: bravomedia@bravomedia.it

lastminute.com group:iin kuuluvat yritykset hallitsevat suoraan mainostilojaan.

 

Ole hyvä, lisää tietoa saatavilla osoitteessa: lastminute.com group

Bravofly: halpamatkoja sinulle!

Bravofly on BravoNext SA:n rekisteröimä kansainvälinen konserni.

Copyright © 2006-2017 Bravofly.com - Kaikki oikeudet pidätetään

Bravofly.fi kuuluu Bravofly-konserniin.

 

» Varaa lentoja » Varaa hotelleja » Vuokraa auto » Lataa matkaopas